Dynamics Break Down Sessions  •  Planning Optimization Add-in - Fremtiden for effektiv master planning. Tilmeld dig vores online webinar HER. 
Business software-løsninger

Fører virksomheder ind i en hyperforbundet fremtid på sikker vis

Løsninger

ERP, CRM, BI, data-analyse, automatiseringsløsninger og platforme skræddersyet til dine behov. Vi samarbejder med førende teknologi-virksomheder som Microsoft, Infor, Qlik og UiPath.

Industrier

Industri-specifikke løsninger og produkter der er tilpasset til vores kunder, deres medarbejdere, faciliteter og processer. Bygget på et solidt fundament af vores samarbejdspartneres platforme.

Tjenester

Vores rådgivningstjenester vejleder dig gennem din digitaliseringsrejse. Vi tilbyder teknologier fra øverste hylde for at forbedre driften, øge kvaliteten af service, behersker fordelene ved data-analyser og forstærke din data- og systemsikkerhed.

Vores løsningsportefølje er industri-specialiseret

Vi fokuserer på at levere en holistisk tilgang til vores klienter i enhver industri mulig.

Vores industri-løsninger for produktionsvirksomheder har været skræddersyet specifikt til behovene hos diskret produktion og leverandører for køretøjsindustrien. De er rettet mod varierende, serie- og individuelle producenter, hvilket sikrer effektiv ordrebehandling, kvalitetskontrol og accelererer din produktions- og logistiskprocesser. 

Diskret Produktion Køretøjsindustrien 

Vores omfattende industri-løsninger til detajlforhandlere giver dig et holistisk overblik af hele forsyningskæden: fra idéen der startede det hele, gennem produktion og engrossalg og detajlhandel, til salg på hjemmesiden og i butikken. Vi automatiserer og forenkler dine processer så du kan imødekomme dine kunders forventninger på den best mulige måde i dette hastige branchemiljø.

Detajlhandel Mode 

Vores industri-løsninger for procesfremstilling, med særligt fokus på kemikalie-, fødevare og medicinicalindustrierne understøtter dig i at automatisere dine processer og sikrer dig en nøjagtig overholdelse af retningslinjer. Det placerer dig i den bedste position til at udholde det konstante pres om innovation og at reagere fleksibelt på skiftende markedsvilkår.

Kemikalier Fødevare Medicinal 

With our business software solutions for the energy industry, we support you on the one hand as an energy supplier in improving your sales processes as well as customer services and on the other hand in managing complex projects in electricity, power, gas and water infrastructure companies. 

Med vores software-løsning til energiindustrien understøtter vi dig dels som en energi-leverandør der skal forstærke sine salgsprocesser og kundeservice, og dels som en virksomhed der skal administrere komplekse projekter indenfor virksomheder der står for el, gas og vand-infrastruktur.

Energileverandører Forsyninger og Infrastruktur 

Med vores BE-terna Services-løsning til IT-, bygge- og service & udlejningsbranchen kan du opnå din virksomheds fulde potentiale. Drag fordel af de integrerede projektledelsesfunktioner til at optimere arbejdsgange, opdag fejl i deres tidlige stadie, accelerer din vækst og fokusér på din kerneforretning

Rådgivning & Konsultation Service & Udlejning Byggebranchen 

Med vores industri-løsning til den finansielle sektor kan du tilbyde dine kunder den bedste sikkerhed og support indenfor banksektoren og forsikringsbranchen. Du får det fulde overblik over dine kunders data, lige fra markedsføring og salgsafdelingen til kundeservice, så du kan træffe de rette beslutninger hurtigst muligt.

Banksektoren Forsikring Restaurantionsbranchen 

Microsoft Dynamics 365

Digital transformation der sikrer digital succes

Én samlet og forbundet platform for din virksomhed, medarbejdere og data
Udforsk

Vores fundament er stærke partnerskaber med globale teknologi-leverandører

Som en del af Telefónica Tech familien og i kombination med et langvarigt partnernetværk bestående af Microsoft, Infor, Qlik og UiPath, tilbyder vi vores kunder den stabilitet og bæredygtighed de ønsker for deres digitaliserings- og automatiseringsprojekter.

Vi er stolte over vores stærke kundebase i vores kerneindustrier