Komende webinar  •  BC Express: De snelle weg naar bedrijfssoftware met kosteneffectieve implementatie INSCHRIJVEN VOOR WEBINAR 
Zakelijke softwareoplossingen

Veilig bedrijven begeleiden naar een hyperverbonden toekomst

Oplossingen

ERP-, CRM-, BI-, data-analyse- en automatiseringsoplossingen en -platforms op maat van uw behoeften. We werken samen met wereldleidende technologiebedrijven zoals Microsoft, Infor, Qlik en UiPath.

Industrieën

Branchespecifieke oplossingen en producten die perfect zijn afgestemd op onze klanten, hun mensen, faciliteiten en processen. Gebaseerd op de solide basis van de platforms van onze partners.

Diensten

Onze adviesdiensten begeleiden u op uw digitaliseringsreis. We bieden geavanceerde technologieën om uw activiteiten te verbeteren, de servicekwaliteit te verhogen, de kracht van gegevensanalyse te benutten en de beveiliging van uw gegevens en systemen te versterken.

Ons oplossingsportfolio is gespecialiseerd per branche

We richten ons op het bieden van een complete aanpak voor onze klanten in elke mogelijke branche.

Onze brancheoplossingen voor productiebedrijven zijn speciaal afgestemd op de behoeften van discrete productie en de toeleveringsindustrie voor de auto-industrie. Ze zijn gericht op variant-, serie- en individuele fabrikanten, zorgen voor een efficiënte orderverwerking en kwaliteitscontrole en versnellen uw productie- en logistieke processen.

Discrete Productie Automotive 

Onze industriële oplossingen voor procesproductie, met de nadruk op de chemische, voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie, ondersteunen u bij het automatiseren van uw processen en zorgen voor een nauwkeurige naleving van de wettelijke voorschriften. Hierdoor bent u in de beste positie om de constante druk om te innoveren te weerstaan en flexibel te reageren op veranderende marktomstandigheden.

Food

Onze uitgebreide brancheoplossingen voor de detailhandel bieden u een holistisch overzicht van de hele toeleveringsketen: van het eerste idee, via productie en groothandel en detailhandel, tot de verkoop in de webwinkel of op het verkooppunt. Wij automatiseren en vereenvoudigen uw processen, zodat u in deze snel veranderende omgeving optimaal kunt voldoen aan de eisen van uw klanten.

Retail Mode  

Met onze zakelijke softwareoplossingen voor de energiesector ondersteunen we u enerzijds als energieleverancier bij het verbeteren van uw verkoopprocessen en klantenservice en anderzijds bij het beheren van complexe projecten in elektriciteits-, energie-, gas- en waterinfrastructuurbedrijven.

Energieleveranciers Beheer van infrastructuur  

Microsoft Dynamics 365

Digitale transformatie voor digitaal succes

Een alles-in-één en verbonden platform voor uw bedrijf, mensen en gegevens.
Ontdek

We werken op basis van sterke samenwerkingen met wereldwijde technologieleveranciers

Als onderdeel van de Telefónica Tech familie en in combinatie met het lang gevestigde partnernetwerk van Microsoft, Infor, Qlik en UiPath, bieden we onze klanten de stabiliteit en duurzaamheid die ze wensen voor hun digitaliserings- en automatiseringsprojecten.

We zijn trots op ons sterke klantennetwerk in onze kernsectoren